© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
Please reload

SEARCH BY TAGS: 

June 21, 2019

May 31, 2019

February 20, 2019

February 11, 2019

January 24, 2019

January 11, 2019

January 6, 2019

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

En toen...

February 15, 2017

O wat heb ik zitten ploeteren op een taal die niet mijn moederstaal is. O, wat wilde ik graag tegemoet komen aan iets of iemand, terwijl dat alleen maar stress en frustratie opleverde. En wat heeft het even geduurd voordat ik kon toegeven: hier ben ik nog niet aan toe.

 

Ik moet eerst meer oefenen, eerst meer leren.

Daarom volg ik een andere weg. De weg van plezier vinden in wat ik doe, dat plezier behouden en dat met jullie delen.

In een taal die ik makkelijk vind.

 

Daarom ook een verandering op mijn website. Hetzelfde concept, maar dan met meer plezier voor mij. En wie weet ook voor jou, nu er meer blogs komen, meer te zien en te vinden zal zijn op deze site en ik zo mijn plezier wil overbengen op jou als lezer.

 

Dank je wel dat je er bent, dank je wel voor je begrip, dank je wel voor je inspiratie.

 

 

Tot snel!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload