top of page

september

Don’t you love New York in the fall? It makes me wanna buy school supplies. I would send you a bouquet of newly sharpened pencils if I knew your name and address.

- Joe Fox in 'You've Got Mail'De maand september is begonnen en eigenlijk vind ik dit een hele fijne maand. Dit is de maand die nog kans geeft op warme herfstdagen, waarbij je zo mooi kan picknicken onder een prachtig meerkleurige boom. Dit is de maand waarin de scholen weer beginnen, en dus heb ik vooral herinneringen aan nieuwe schriften die smeekten om gevuld te worden. Zelfs toen ik niet meer schoolspullen nodig had, kocht ik in september een nieuwe pen, een nieuwe notitieboekje of begon ik een nieuwe Bullet Journal. Ook stickers, post-it's en nieuwe potloden kunnen niet onaangeraakt blijven als ik door de hema loop in september.


Toch probeer ik het wat in goede banen te leiden. Vooral ook omdat mijn portemonnee het niet altijd met me eens is dat ik al die nieuwe schoolspullen nodig heb. In mijn knutselkast en op mijn bureau is er geen plek meer te vinden. Dus vorig jaar begon ik een nieuwe bullet journal (die ik al kocht in augustus trouwens) en dit jaar heb ik me getrakteerd op een nieuw notitieboek met waterverf papier erin.


Nou ja, eigenlijk 3, want je kon ze alleen bestellen per 3. Ik heb 3 verschillende maten genomen.


Aaaah, wat ben ik verliefd op de kwaliteit van het papier en de simpele maar mooie vormgeving van de boekjes. Ik kan zowel de buitenkant als de binnenkant beschilderen. Alles is mogelijk in zo’n nieuw boekje. Ik heb al geweldige ideeen om uit te proberen en dat stimuleert de heerlijke creatieve flow. Hou dus mijn Instagram en Facebook in de gaten om te zien hoe ik deze boekjes vul.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page