top of page

Op een dag...

Terwijl we ouder worden komt er een nieuwe laag over het spelende kind heen, de laag van de verantwoordelijke volwassene. Ik geloof dat dat spelende kind nog steeds in ons zit en prima mee kan kijken naar waar er nieuwe mogelijkheden zijn. Als je niet meer speelt kom je vast te zitten. Daarom is het mijn missie om vrouwen weer te leren in contact te komen met hun innerlijke spelende kind. Dit zorgt voor een nieuwe verbinding met hun lijf, hun kinderen en de wereld.

In 2009 ontdekte ik het Kunstzinnig Dynamisch Coachen. Deze vorm van coachen zorgde voor een boost in mijn eigen creatieve ontwikkeling. Met de tools had ik de mogelijkheid om mezelf te uiten en anderen te helpen expressie te geven van dat wat in hen leeft.

Als yogadocent leerde ik de meerwaarde van luisteren naar je lichaam. Het was een nieuwe manier van ontdekken en mijn persoonlijke groei te verdiepen. Een welkome verbreding van mijn coachingtools.

Heel lang heb ik yoga en mijn werk in de kinderopvang los van elkaar gehouden, maar steeds meer raakte het vervlochten. Ik haalde hierdoor eigenlijk steeds meer plezier uit mijn werk.

Prive ontwikkelde ik een ritueel waarbij ik mijn yoga-practice altijd afsloot met een tekening, schrijven of verven. Ik merkte hoeveel voldoening mij dit bracht en ook welke inzichten ik hierin vond waren waardevol.

Zo ontstond het idee om een plek te creëren waar yoga en kunstzinnigheid elkaar zouden ontmoeten en aanvullen. Het YogaAtelier was geboren. Tot nog toe maak ik steeds gebruik van andere yogastudio's en ateliers. Maar de wens is om op een dag mijn eigen plek te hebben. Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ont-moeten, waar de volwassene mag komen spelen met verf en papier zodat er weer ruimte is voor verbinding.


Op dit moment heb ik een fijne plek aan de Kromhout te Dordrecht waar ik met liefde de eerste leuke mensen verwelkom. En ook online ben je welkom om kleur te geven aan jouw innerlijke wereld. Zelf gebruik ik Instagram als mijn podium om te laten zien wat er gebeurd als je de tekening aan het woord laat.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page