top of page

KidsAtelier

Morgen is het zover. De eerste KidsAtelier gaat gehouden worden op de Kromhout, te Dordrecht. KidsAtelier is de naam die ik geef aan de kinder crea yoga middag die ik geef, op dit moment nog af en toe. Na de meivakantie vast op vrijdagmiddag.

Ook al heet het nu KidsAtelie, ik heb 2 jaar lang kinderyoga en CreaYoga op een kinderdagverblijf gegevens. Soms waren de kinderen 2 en 3 jaar maar het vaakst gaf ik het op de BSO. Altijd met een thema, altijd in verhaalvorm.


Tegenwoordig geef ik het ook in klassen, maar het gaafst is natuurlijk in mijn eigen YogaAtelier. En dat gaat morgen gebeuren!Tijdens het KidsAtelier komen de volgende onderdelen aan bod (soms door elkaar):

de yoga: in verhaalvorm waarbij de kinderen hun lichaamsbewustzijn vergroten en het vertrouwen dat ze erin mogen hebben.

creatief: tekenend, oplossingsgericht of filosofisch aan de slag waarbij het niet gaat om het eindresultaat maar om de ervaring.

spiegelend spel: spelen met elkaar waarbij het kind ' de baas' is. Als ouder ben je de observeerden en de volger waardoor je nieuwe dingen kunt ontdekken over hoe jouw kind in de wereld staat.

Maar het meest voorop staat plezier: je bent er samen en het is jullie tijd om te lachen en te genieten van elkaars aanwezigheid en contact.


Mocht je nu ook zin hebben om dit te beleven (met je kind), dan kan dat! Inschrijven via deze link.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page