top of page

Een rustige kerst


Kerst is daar een goed leermoment voor.

Ik had het geluk dat ik weinig hoefde voor te bereiden op eerste kerstdag. Het was gezellig eten bij mijn broer en zijn gezin. Mijn kinderen waren gezellig en enthousiast. Het eten was heerlijk (ik heb voor het eerst veganistische kaasfondue op en kan het iedereen aanraden) en de sfeer top.

Maar mijn beste dag was toch wel tweede kerstdag. We hebben getekend, appelmuffins gebakken en een supergrote treinbaan gebouwd!

Tijdens het creatieve moment kwam een heerlijk moment van loslaten. Ik was druk bezig met het afronden van een tekening toen mijn zoon klaar was met tekenen. Ik was niet echt tevreden en hij merkte dat.

'Mama, nu ga ik jou helpen.' Hij kwam bij me staan en pakte ook een zwarte pen.

Hij hielp me op zijn manier en kleurde daarna ook de letters in.

De quote is nu niet meer: a woman cannot survive on coffee alone...she also needs Disney

Voor mij mag daar ook de toevoeging bij: and a sweet son!

Ik hoop dat jullie ook een goede kerst hebben gehad. Mocht het niet zo zijn gegaan als je had gewild dan nodig ik je uit om te kijken wat jouw les hierin kan zijn. Op naar een creatief nieuw jaar. In de laatste dagen die gaan komen, ga ik bezig met mijn voorbereiding op mijn doelen voor 2020. Fijne jaarwisseling!

Als een echte kunstenaar heeft hij ook

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page