top of page

De helft van mijn doelen behaald


Met nog 3 maanden te gaan voor het einde van dit jaar, heb ik de helft van mijn doelen behaald. Omdat ik werk aan doelen die in kleine stapjes gaan, is dit zeker iets om bij stil te staan. Het motiveert om de lijst van behaalde doelen te zien.

  1. Ik heb 18 boeken gelezen (inmiddels zelf.. boeken inmiddels)

  2. Ik heb 18 Happinez magazines gelezen en er notitiepagina’s van gemaakt in mijn bullet journal

  3. Ik heb een momcation gehad (en ik ga volgend jaar weer!)

  4. Ik heb een auto doe zak gemaakt, een praktische variant voor de auto de zak, zodat de kinderen zich prima konden vermaken in de auto op weg naar Frankrijk.

  5. Ik heb 18 doodle-tekeningen gemaakt, onderverdeeld in 7 doodle-challenges, 5 disney mandala’s en 6 grotere tekeningen op A3 formaat met waterverf als basis. Tekenen is heerlijk, dus er zullen komende tijd echt nog wel meer tekeningen komen.

  6. Ik ben bezig met een cursus en het is heel gaaf!

  7. Ik heb 18 dagen met het hele gezin gehad. Hier ga ik ook zeker niet mee stoppen.

  8. Het borduren is af! (nu nog op een kussen krijgen, maar dat gaat langzamer dan ik dacht)

  9. ...en dit is mijn 18e blog van het jaar. Wat mij eigenlijk een slechte blogger maakt. Bloggen moet je op reguliere basis doen. Maar ik vind bloggen leuk, zolang ik het MAG doen, in plaats van MOET doen.

De andere doelen zijn ook een heel eind.

Laten we dit jaar lekker gaan afronden! (en ik zal proberen te blijven bloggen…)


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page