top of page

Ze gaan er komen, hoe dan ook: foto-albums.


Dit is alweer deel 7 van de serie 18 voor 2018, waarin ik iedere keer dieper in ga in één van mijn goals.

Hier kun je terug lezen hoe het begon,

over mijn momcation

Vandaag ga ik je meer vertellen over een doel dat ik al heel lang heb (en dit jaar wil behalen): Foto-albums.

Vorig jaar stonden er 4 fotoboeken op mijn lijst van doelen en haalde ik het doel niet. Erger nog, ik kwam er niet eens aan toe! Nu wil ik de foto-albums bijwerken tot 5 foto-albums. OMG! We zijn inmiddels al een paar maanden bezig met 2018 en ik heb nog niets gedaan.

Toen ik zwanger was van de oudste had ik het helemaal uitgedacht. Ieder jaar rond zijn verjaardag zou hij een fotoalbum krijgen van het afgelopen jaar. Tijdens zijn eerste verjaardag deed ik dat ook. Maar in het jaar dat volgde organiseerde ik niet eens de foto’s! Ik liet mijn voornemen geheel verslonzen.

Met de komst van de tweede kreeg ik van mijn collega’s een heel lief ikke-boek van Nijntje. Terwijl ik bij de oudste alles netjes bijhield en keurig in vulde wanneer hij tandjes kreeg en een foto erin plakte van zijn eerste hapje, is de jongste nu bijna 2 en moet ik nog beginnen aan haar ikke-boek. Ik heb op 3 losse post-its wat data staan, maar verder niets bijgehouden.

Sorry, lieve kleine meid, moeder heeft je baby-album en alle foto-albums erna verzaakt. Ik schaam me diep.

Gelukkig is 2018 nog niet om! Er is nog tijd.

Ik kreeg van Albelli zelfs een mail dat he

t tijd werd om mijn goede voornemen in uitvoering te brengen. Hoe weten zij dat ik fotoalbums wil gaan maken? Of ben ik gewoon niet de enige die graag foto’s in een album zou willen showen aan mijn kinderen?

Ik heb een mooie tracker in mijn bullet journal gemaakt aan het begin van het jaar en nu heb ik het ikke-boek er eens bijgepakt. Ja, laten we hier mee gaan beginnen. Meteen manlief ook aan het werk gezet: zoek jij alle foto’s maar bij elkaar. Met een beetje hulp gaat me dit gewoon lukken!

Hoe trouw ben jij met foto’s en fotoalbums afdrukken?

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page