top of page

18 boeken en 18 Happinez-magazines uitlezen.


Deel 4

Hier zijn deel 1, 2, en 3 te lezen

De boeken

Samen met een collega van werk heb ik een gedeeld document vol met boeken die we elkaar aanraden. We reageren op elkaars suggesties of vertellen wat we van het boek vonden. Ik heb haar zelfs een boek als item gegeven, een boek over geluk en gezelligheid (Hygge van Maike)

Hier is de link met de boeken die ik uit heb, zodat je eventueel iets vindt voor je eigen leeslijst.

Het magazine Happinez

Vorig jaar las ik uiteindelijk 24 boeken uit. Dit jaar lijkt me dit doel dan ook niet zo lastig. Daarom heb ik ook nog de 18 Happinez uitlezen die ik inmiddels verzameld heb, maar nog niet eens heb doorgebladerd. Het 18 keer een Happinez lezen heb ik nu ingepland staan. Zo weet ik precies wanneer het tijd is om een kop thee voor mezelf te zetten, een vegan koekje te pakken en lekker onder een dekentje te kruipen voor wat leeswerk. Bij de magazines maak ik een overzichtsblad in mijn Bullet Journal met wat mij opviel aan het blad of bepaalde gedachtes die ik had bij het lezen van de artikelen. Het is dus net wat intenser dan het lezen van een boek.

Plezier

Ik merk dat het lezen van de Happinez niet zo vlot verloopt. Het is een blad dat ik er inmiddels niet meer zo heel graag bij pak. Ik vind het een prachtig vormgegeven blad en sommige artikelen zijn echt wel interessant, maar hoe ik dit doel heb vormgegeven merk ik dat ik minder plezier heb in het lezen. Ik heb dus eigenlijk mezelf in de vingers gesneden. Ik heb het plezier uit het lezen van een blad gehaald. En dat was niet helemaal de bedoeling. Dit zal dan ook iets zijn wat ik ga onderzoeken.

Wat te doen met de Happinez nadat ik ze heb uitgelezen.

Naast deze 18 happinez’ heb ik alle andere happinez-magazines nog die ik gekregen heb via mijn abonnement. Het is een grote plank vol. Ik heb gemerkt dat ik door de jaren heen ze eigenlijk niet meer erbij pak om te gaan lezen. De platen zijn prachtig om mee te knutselen, maar ze verknippen vind ik nog heel moeilijk. Dus dit is een nog onbeantwoorde vraag. Zodra ik het weet, laat ik het jou weten. Wat doen jullie met gelezen tijdschriften?


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page