top of page

365 x post


In deel 2 van de serie 18 voor 2018 ga ik dieper in op mijn voornemen 365 poststukken te versturen.( Hier kun je deel 1 lezen.)

Iedere dag dat ik thuis kom van werk, check ik als eerste of er post is. Zelfs mijn kinderen weten dat nu. We checken eerst of er post is. En hoe leuk als er dan een envelop vol verhalen, een leuke kaart of een verrassing tussen zit voor jou.

Wat ik ook heel leuk vind, is post creëren. Ik ben dan niet alleen kunstzinnig bezig, maar ook nog een cadeautje aan het maken voor een ander. Dat wilde ik in 2018 echt wel wat meer doen.

Daarnaast heb ik penvriendinnen. Lieve trouwe meiden die geduldig wachten tot ik wat stuur. Ik wil hun geduld niet te veel meer op de proef stellen en sneller reageren op hun brieven.

Daarom deze uitdaging zo geformuleerd. Ik wil 365x post. Dat betekent niet dat ik iedere dag één poststuk moet maken. Ik denk dat dat niet te doen is en zelfs PostNL heeft er vanaf gezien om iedere dag post te bezorgen. Daarom doe ik er wel 365, maar heb ik post maken nu ingepland minstens 1 keer per week. Dan ga ik gewoon een avond zitten. Dat is mijn postdag. Is dit in de toekomst vaker nodig, dan zal ik het vaker inplannen.

Mijn account bij Postcrossing is ook weer up to date. Daar vraag ik een adres aan om een postkaart te versturen, meestal naar het buitenland. Deze mensen sturen en ontvangen ook graag post. En het leuke hierbij is dat ik voor elke kaart die ik stuur er ook eentje terug kan verwachten van een onbekende ergens uit het buitenland.

Ook ben ik lid geworden van een groep op Facebook die graag leuke post uitwisselt. Ik doe daar graag aan mee.

post

Dus nu is het gewoon tijd om post te creëren en te gaan versturen. Ik heb er zin in. Wil jij ook post ontvangen? Laat het me dan even weten. Je bent niet verplicht iets terug te sturen. Met jouw adres help je mij dit doel te behalen.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page