top of page

18 doelen, een hele serie


screenshot doelen

Al is het al de vierde dag van het jaar, toch wil ik iedereen nog steeds een gelukkig nieuw jaar toewensen.

Vorige maand dachten veel mensen na over wat ze wilden bereiken, zeker doen of voortaan wilden laten. Dat heb ik ook gedaan. Ik heb gekeken naar mijn doelen van 2017 en heb stil gestaan bij wat ik wil bereiken.

Hier zijn 18 doelen voor 2018 uitgekomen. Misschien heb je al de foto's bekeken op de homepagina van deze website.

Graag geef ik je bij elk doel wat uitleg waarom ik ervoor gekozen heb en wat voor tracker of bladzijde ik ervoor maak in mijn Bullet Journal. Daarom voor de komende twee maanden de serie: waarom 18 doelen?

Want, tja, waarom eigenlijk 18 doelen?

Doelen, voornemens, intenties, hoe je ze ook wilt noemen, het komt op hetzelfde neer. Je wil iets bereiken in je leven. Ik ook. Ik formuleer ze als 18 voor 2018.

Het zijn 18 dingen die ik graag wil bereiken of doen dit jaar, omdat ik denk dat ze me verder helpen in mijn zoektocht een gelukkig leven te voelen. Ik merk dat ik er dankbaarder en bewuster van word, door met mijn doelen bezig te zijn.

Om mezelf aan mijn eigen doelen te houden, wil ik iedere dag wat op Instagram zetten. Dit zorgt er voor dat ik me beter aan mijn eigen doelen houdt. Zo zet ik social media in voor mijn eigen motivatie.

Ik ben al lekker aan de slag met mijn 18 doelen. Hoe gaat het met jouw voornemens?


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page