top of page

Tussenevaluatie


Het is eind juni en dus tijd om even terug te kijken naar mijn 17 doelen voor 2017. Hoe sta ik er voor, wat is er veranderd.

  1. 17 boeken lezen

Wauw, wat ga ik hard. Het is echt heerlijk om het lezen weer op te pakken. Ik heb altijd een echt boek en een boek op mijn e-reader. Maar op dit moment heb ik 13 boeken uit!

2. 17 blogs schrijven

Ik wilde ze graag in het Engels, maar dat lukte niet. Inmiddels heb ik dit doel behaald. Hier ben ik best een beetje trots op. Ik vind het erg leuk om blogger te zijn. Soms wens ik zelfs dat ik wat meer tijd heb om mijn blog bij te houden.

3. De website van StoryArtPaper goed bijhouden

Dit is wel een puntje van aandacht voor de komende 6 maanden. Ik schrijf wel blogs, maar er is nog genoeg werk aan de winkel.

4. 17 keer bewust familie.

De stand van zaken op dit moment:

2 dates met manlief gehad, en eentje in de planning voor augustus (dat voelt nog ver weg)

1 date gehad met zoonlief. Heerlijk naar het strand. Ook al eentje in de planning staan. Dit is toch wel een puntje van aandacht.

3 keer met het hele gezin erop uit geweest met een gezellig plan. Genieten. De volgende keer gaan we naar het Maximapark in Utrecht. Nu al heel veel zin in!

1 keer alleen op pad geweest naar Apeldoorn. De volgende twee keren staan al in de planning. Ik merk dat ik deze dagen echt moet plannen anders komt er niks van.

En ja, een heerlijke vakantie zonder de mannen gehad in Portugal.

Dit brengt de stand op 8x bewust bezig met familieplannen.

5. 17 x 108 = 1836 zonnegroetjes.

Dit loopt heel erg goed. Het is inmiddels een ritueel ‘s ochtends. Wakker worden, even wat drinken en hup de mat op.

6. Afvallen.

De eerste 6 kilo zijn eraf. Nog 8 te gaan.

7. Met volle aandacht aanwezig zijn op mijn werk en in mijn functie.

Een aandachtspunt. Het lukt nog niet super goed.

8. Muffins uitdelen aan daklozen

euh, ja, dat wil ik nog steeds doen. Hoe en wat? Geen idee. Misschien tijd om hulptroepen in te gaan schakelen. Want dit lijkt me wel heel erg gaaf.

9. Een Bullet Journal volmaken.

Ik ben op bladzijde 178 van mijn bullet journal en ik ben helemaal fan. Ook volg ik websites, youtube-filmpjes en Facebook-groepen. Ik vind het erg leuk en het geeft me een gevoel van orde en controle.

10. 7 creatieve maanduitdagingen

Deze zijn dit jaar al voorbij gekomen:

  • 30 dagen verven

  • 30 mandala’s

  • boho berry challange

Nog 3 te verwachten in het komende half jaar!

11. Sparen voor een reis.

In oktober gaan we een surprise-reis doen is de bedoeling. Heel veel zin in.

12. Herinneringen van de kinderen organiseren.

Dat houdt in op dit moment: fotoś organieren en fotoboeken maken. Dit is echt mijn moeilijkste doel voor dit jaar, heb ik gemerkt. Iedere maand staat het op mijn doelenlijst en iedere maand ging voorbij met hooguit een kleine stap. Ik wil in het tweede halve jaar grote stappen gaan maken in fotoboeken. De mail aan mijn kinderen ben ik wel gestart, maar alleen ik stuur ze nog mailtjes. Persoonlijk hoop ik dat vader, op opaś en oma’s het ook gaan oppikken komend half jaar en erna.

13. Werken aan nieuw expositie materiaal

Twee schilderijen zijn af, maar een echt thema voor een nieuwe expositie heb ik niet. Ik wil graag ook mijn Namas-thee afmaken. Iets wat ik het komende half jaar zeker ga doen.

14. Het huishouden draaien zonder hulp

Noodgedwongen moest dat eerder dan verwacht. Inmiddels doe ik het nu al bijna 3 maanden en het gaat redelijk. Ik start al mijn vrije doordeweekse dagen met huishoudelijke taken, maar in het weekend moet ik echt zin maken. In het weekend doe ik liever andere dingen.

15. Eten met vluchtelingen.

Via mijn werk volg ik een cursus over de begeleiding van Syrische vluchtelingen op de kinderopvang. Heel interessant en heel erg gaaf. Nu heb ik nog mijn laatste bijeenkomst en dan is het afgerond. En na 5 maanden erover praten met manlief had ik hem ook zo ver, maar helaas kan het nu niet meer bij ons in de omgeving. Via de organisatoren van mijn cursus wil ik op een nieuw idee komen dat als mijn doel kan dienen om vluchtelingen in ons land een gevoel van veiligheid te geven.

16. Leren prikvilten

De dame die prikvilten leert aan andere moeders van de Vrije School Dordrecht was zwanger en is inmiddels bevallen. Ik hoop dat ik over een aantal maanden kan aansluiten om deze nieuwe hobby te leren.

17. NaNoWriMo

Ik begon heel stoel met iedere dag schrijven, maar dat werd hem niet. Maar schrijven doe ik nog steeds. NaNoWriMo is in november en dan doe ik zeker mee.

Heb jij doelen gesteld aan het begin van dit jaar? En hoe gaat het daar mee?


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page