top of page

Aankondiging: nieuwe uitdaging


Het is bijna maart. Daarom is het tijd om na te denken over een nieuwe maanduitdaging. Ik ga binnenkort ook nog eens een weekje op vakantie, dus voor die tijd wil ik alles ready hebben om na mijn vakantie uitgerust aan de slag te kunnen.

Ik heb het tekenen van mijn mandala's weer eens opgepakt. O, wat is dat heerlijk. Eerst tijdens een lunch waarin ik me wat verveelde nadat ik mijn boterhammetjes op had. Daarna tijdens een avond waarin de kinderen vroeg in slaap vielen.

Het heerlijke van een mandala tekenen is dat ik makkelijk in een flow kom. Het is steeds herhalen van patronen. De cirkel steeds weer rond maken.

Deze maand wil ik meer mandala's maken. Ik wil een mandala van vilt proberen te maken. Ik wil zowel zwart-witte mandala's als kleurige mandala's maken. En ik wil zeker bezig met het maken van een mood mandala, een hippe ontwikkeling op instagram en youtube. Je kunt de groei van mijn mood mandala volgen op Facebook.

Als je je inschrijf als Paperista, krijg je een PDF toegestuurd in maart die je helpt om een Mandala's te tekenen. Daarnaast geldt voor iedereen die ook zijn adres heeft meegestuurd dat hij kans maakt op Mandala-post! (sowieso krijg je dan minimaal 1 keer dit jaar SAP-mail in je brievenbus)


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page