top of page
brandingshoot-rozemarijn-54.jpg

Hallo leuk mens,

Ik ben Rozemarijn.

Welkom bij Story Art Paper, een warme plek om te komen, spelen, bewegen en kunstzinnig bezig te gaan. 

Ik laat zowel volwassenen als kinderen zien hoe je zelf (of met je kids) aan de slag kan met yoga-oefeningen en creatieve materialen om jezelf te ont-moeten.

Meer over mij

Terwijl we ouder worden komt er een nieuwe laag over het spelende kind heen, de laag van de verantwoordelijke volwassene. Ik geloof dat dat spelende kind nog steeds in ons zit en prima mee kan kijken naar waar er nieuwe mogelijkheden zijn. Als je niet meer speelt kom je vast te zitten. Daarom is het mijn missie om vrouwen weer te leren in contact te komen met hun innerlijke spelende kind. Dit zorgt voor een nieuwe verbinding met hun lijf, hun kinderen en de wereld. 

In 2009 ontdekte ik het Kunstzinnig Dynamisch Coachen. Deze vorm van coachen zorgde voor een boost in mijn eigen creatieve ontwikkeling. Met de tools had ik de mogelijkheid om mezelf en anderen te helpen zichzelf op een andere manier te bekijken. 

Als yogadocent leerde ik de meerwaarde van luisteren naar je lichaam verdiepen en mijn coachingtools verbreden. Ik vond veel overeenkomsten. 

Heel lang heb ik yoga en mijn werk in de kinderopvang los van elkaar gehouden, maar steeds meer raakte het vervlochten. Ik haalde hierdoor eigenlijk steeds meer plezier uit mijn werk. 

Prive ontwikkelde ik een ritueel waarbij ik mijn yoga-practice altijd afsloot met een tekening, schrijven of verven. Ik merkte hoeveel voldoening mij dit bracht en ook welke inzichten ik hierin vond waren waardevol. 

Zo ontstond het idee om een plek te creëren waar yoga en kunstzinnigheid elkaar zouden ontmoeten en aanvullen. 

Ik ben moeder van twee kinderen en ik heb ervaring in het onderwijs en in de kinderopvang. Ik geloof dat wij creatieve wezens zijn die, ook als we volwassen zijn, nog steeds graag spelen. StoryArtPaper is dan ook een uitnodiging om je spelende zelf te zijn. 

Telefoon

06-43211268

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Youtube Icoon
bottom of page