top of page

Nieuw bij StoryArtPaper

Kleurrijk in je Kracht

Geef jij de ander alles wat ze nodig hebben, maar gun je dat jezelf ook? Voel je je vaak uit balans, voel je de stress (soms) oplopen? Loopt je creatieve brein over van de ideeën en lukt slapen daardoor niet zo goed? Zit je uitgeblust op de bank en kijken je tekenspullen je dan droevig aan? 

 

Tijd om kleurrijk in je kracht te komen.

Woonkamer

Wat geef jij de ander wat jij jezelf ook gunt?

Jij wilt jezelf zien en je gezien voelen. Je wilt er voor jezelf zijn, jezelf dragen, jezelf opliften en geven wat je nodig hebt. Je wilt verbinding, met jezelf en met de anderen om je heen. Een diepere verbinding van mens tot mens. Een verbinding van creativiteit vanuit de ziel.

Je verlangt naar kracht en energie om het leven te omarmen. Je bent meer dan je nu laat zien. Je verdient meer dan je nu hebt. Je wilt het podium van het leven innemen. Als mens onderzoeken wie jij bent.

Kortom, je wilt voor jezelf zorgen 2.0. Meer dan een avondje met een boek op de bank, een avondje in bad of vroeg naar bed. Deze dingen doe je al of heb je uitgeprobeerd maar brengt geen rust in je creatieve brein (misschien activeert het juist wel je ideeënbus in je hoofd).  

Jij wil een laagje dieper. Je wilt een toolbox aan mogelijkheden om uit te kunnen kiezen wat jij nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt. Jij wilt ruimte voor jezelf in jouw leven. Jij wilt lucht als het benauwd wordt. Jij wilt jezelf kennen op alle lagen die jij bij je draagt. En hier woorden voor hebben zodat je het kunt communiceren. Zodat je ten alle tijdens de verbinding kunt herstellen, met jezelf en de ander. 

Ik wil eerst even bellen

En zo kom je weer in je kracht te staan. 

Kleurrijk in je Kracht is praktisch en magisch. 

Dit traject laat je ontdekken:

  • Wie jij in wezen bent.

  • Hoe je omgaat met dat kritische stemmetje in jezelf

  • Hoe je op een dieper niveau kunt zorgen voor jezelf

  • Wat kunstzinnigheid voor jou kan betekenen

Je wordt leerling van het leven, kunstenaar van je zelfzorg. Je ontdekt tools die jou helpen liever voor jezelf te zijn. We gaan zowel online als offline aan de slag. Daarnaast ontvang je een prachtige tarot reading en krijg je persoonlijke ondersteuning via whatsapp. Je krijgt een prachtig pakket om meteen mee aan de slag te kunnen. 

 

Op een diepere laag jezelf leren kennen, zodat je iedere keer weer voelt wat je nodig hebt. Ontdekken welke zelfzorg jij nodig hebt. En dit kan communiceren naar de mensen om je heen, vanuit verbinding. Deze verbinding begint dus bij jezelf. De verbinding met jezelf maken en/of herstellen met krijt en verf aan je vingers. 

 

Jezelf beter leren kennen is de eerste stap. Dit vraagt erom dat je jezelf openstelt voor jezelf en het leven. Je duikt in de kunstzinnige ervaring om jezelf helemaal te ontmoeten. 

Ja, dit heb ik nodig >
brandingshoot-rozemarijn-16.jpg
lezentotdezon.jpg

Nog even alles op een rijtje

  • 5 online avonden vol verbinding, een kunstzinnig proces en en het ontdekken van tools

  • een tarot reading door Wen van der Lee

  • 6 extra opdrachten per mail om zelf aan de slag te gaan 

  • een gaaf pakket vol creatieve middelen ter ondersteuning. Met o.a. krijtsteentjes, vraagkaarten en een art journal, ter waarde van ruim €50,- 

  • 1 live dag om in beweging te komen, elkaar te ontmoeten en jezelf even te ont-moeten. 

Deze ronde doe je mee voor
de try-out prijs van €299

img20211212_09202538.jpg

Data

9 mei

16 mei

23 mei

30 mei

6 juni

15 juni (live dag)

schrijf je in voor een
Chemistry Call

Dank je wel! Je hoort zo snel mogelijk van mij.

bottom of page